Att få skapa med växter som verktyg, är en ynnest!Varje plats och sammanhang är unikt. Där gäller det inte bara att fånga platsens själ utan också att ge växterna rätt förutsättningar för att frodas och blomstra.

För att lyckas handlar det mycket om att vara lyhörd och lyssna både till platsen och dess innehavare, kunna sina växter, veta vad som trivs var och vilka växter som fångar den stämning och stil som man vill skapa.

Stor eller liten, strikt, modern, naturlig eller romantisk? Trädgård kan se ut på väldigt många olika sätt, men gemensamt för alla är att en grundplan gör det så mycket enklare och snabbare att skapa den trädgård du drömmer om.

Kanske är du kunnig och duktig själv, men behöver lite ny inspiration och någon att bolla tankar med – då kan några timmars möte hemma i din trädgård vara bästa hjälpen. Eller vet du inte riktigt var du ska börja och vill ha mer utförliga hjälp med allt från planering, skalenliga ritningar och fullständiga växtlistor. Det finns alla nivåer och oändliga möjligheter.

Tjänster

Trädgårdskonsultationer & kurser

Kanske är du kunnig och duktig själv, men behöver lite ny inspiration och någon att bolla tankar med – då kan några timmars möte hemma i din trädgård vara bästa hjälpen.

Läs mer
Tjänster

Trädgårdsritningar

Stor eller liten, strikt, modern, naturlig eller romantisk? Trädgård kan se ut på väldigt många olika sätt, men gemensamt för alla är att en grundplan gör det så mycket enklare att skapa den trädgård du drömmer om.

Läs mer
Tjänster

Projektledning & växtförmedling

Vill du ha hjälp med växtinköp och projektledningen av hela anläggandet, så kan du överlåta ansvaret på mig.

Läs mer