Bollplank & problemlösning

Vill du främst ha inspiration och bolla idéer? Är du trädgårdsintresserad, men känner att du kört fast? Då kan jag hjälpa dig att se trädgården med nya ögon.
Vi träffas hemma i din trädgård för två timmars konsultation. Vi resonerar om behov och hittar lösningar som passar trädgårdens förutsättningar och samtidigt uppfyller önskemålen.
Det kan vara problemlösningar inom nivåskillnader, växtval, former och rumsindelning som gör trädgården bättre. Rådgivningen är muntlig och sammanfattas kort i ett mail. Växtlistor eller skisser ingår inte - i den konsultationen är det fokus på det muntliga vid mötet på plats.

Pris 3.000 kr inkl moms.

Jag utgår från Växjö eller Karlshamn. En timmes bilväg tur och retur ingår i grundarvodet. Där utöver debiteras 450 kr/tim för restid och milersättning.

Trädgårdsplan grovskiss

Behöver du hjälp med att få struktur och skapa rumsindelning i din trädgård? Har du områden som är praktiskt problematiska och en utmaning som är svår att se kompletta lösningar för?
Kanske är du själv intresserad av växter och växtkombinationer men behöver nya idéer och inspiration för att komma vidare med din trädgård.
Har du köpt hus med en trädgård som helt behöver omstart eller byggt nytt hus måste börja på ruta noll med att anlägga trädgård?
Då kan det vara läge med mer omfattande konsultation, där vi gör en grovskiss på trädgårdens rumsligheter och funktioner. Vi hittar lösningar för utmanande nivåskillnader och ni får med er idéer och en ’moodboard’ med inspiration så att ni kommer vidare.
Vi träffas i trädgården för att gå igenom trädgårdens förutsättningar, era behov och önskningar. Jag tar fram en grovskiss och sätter ihop en ’moodboard’ med inspirerande bilder som passar stilen för er trädgård. Sen träffas vi på nytt i trädgården och går igenom förslag och rumsligheter på plats.

Pris: 9 500 kr plus moms

Jag utgår från Växjö eller Karlshamn. En timmes bilväg tur och retur ingår i grundarvodet. Där utöver debiteras 450 kr i timmen för restid och milersättning.

Föreläsningar inom trädgård

Vad vill just ni veta mer om? Att skapa i trädgård, grunderna i trädgårdsdesign eller utveckling av offentliga gröna miljöer?

Kontakta mig för dialog om ett upplägg som passar målgruppen och sammanhanget.